Povestea Lia Fia

SC Emilița Lux SRL își desfășoară activitatea pe piața locală (RM), în domeniul industriei ușoare, din 20.01.2006. Inițial (din 2006 până în 2011), obiectivul de bază al întreprinderii era aprovizionarea cu inventar moale (albituri, capoate, cuverturi, plapume, perne, saltele ș.a.) a instituțiilor bugetare (școli și gradinițe de copii) din localitațile rurale. Colaborarea eficientă cu majoritatea primăriilor din Republica Moldova a favorizat dezvoltarea efacerii, alegându-ne cu un număr impunător de clienți.

Din anul 2011, SC Emilița Lux SRL a lansat linia de hăinuțe pentru copii, sub marca proprie, Lia Fia (se anexează Certificatul de înregistrare a mărcii nr. 24957), având ca scop promovarea produselor de calitate (stofă naturală, prelucrare calitativă, design minimalist și rafinat etc.). 

Creăm anual câte două colecții de bază (Primavara/Vara și Toamna/Iarna), printre acestea venim însă și cu anumite capsule tematice: haine de șoală, de sărbători, haine cu elemente populare (pentru promovarea valorilor naționale), accesorii potrivite pentru festivaluri etc.

Отзывы

“Fetele mele sunt exact la vârsta când șorturile și colanții au cea mai mare priză. Dar purtăm cu drag rochiile de la Lia Fia, un brand local de haine pentru fetițe”

Nata Albot / Jurnalist

“…De fiecare data cind cream ceva impreuna cu acest brand se iveste o magie, care ne inspira pe noi toti si in rezultat – o frumusete de imagine))) multumesc Lia Fia si Oxana Lungu pentru ca sunteti asa de talentati!”

Eva Elena / Fashion Fotograf

“Lia Fia, vă mulțumim pentru tot ajutorul și sprijinul acordat Casei de Copii cu nevoi speciale din Hincesti. Designer Oxana Lungu a venit la noi si a imbract copii intr-o collectie extraordinara de iarna. Fiecare copil a primitin dar orochie din collectia noua si un cadou de la Mos Craciun”

Outreach Moldova (ORM)

Despre cea mai noua colectie de scoala Lia Fia

“…Numai pentru aceste ținute minunate marca Lia Fia aș vrea să fiu din nou școlăriță! Bravo, Oxana Lungu!…”

Nadia Darie / editor-sef Ea.md

“… Chiar daca afara ploua, rochitele Lia Fia ne aduc zambete si dispozitie buna…”

Viorica Caraus

Toate aceste activitati ne-au ajutat sa intelegem mai clar directia in care sa ne miscam, sa cercetam pietile, necesitatile consumatorului si nu in ultimul rind sa ridicam valoarea brand-ului.

In urma proiectului descris mai jos, compania SC Emilita Lux SRL are drept scop de a scoate brand-ul Lia Fia pe piata externa. La moment avem doua obiective tinta: Romania si Danemarca.